Wedden formule 1

Hoe te wedden op Formule 1? Een van de meest populaire sporten om op te wedden is Formule 1, ook wel bekend als F1. Duizenden spelers wedden op hun favoriete coureurs in elke Grand Prix.

Bij Unibet streven ze ernaar om je de meest vermakelijke gokervaring te bieden tijdens het wedden op F1, door een breed scala aan aantrekkelijke manieren te bieden om te wedden. In het verleden was het alleen mogelijk om te wedden op de winnaar van F1, gelukkig zijn er dingen veranderd en nu zijn er meerdere opties voor een weddenschap op formule 1. 

De verschillende soorten weddenschappen bij formule 1

Er zijn overwegend drie verschillende soorten weddenschappen bij het wedden op Formule 1. Voornamelijk of u besluit te gokken op resultaten op de lange termijn, rechtstreekse weddenschappen en live weddenschappen op aankomende competities en races.

wedden formule 1

Rechtstreeks wedden op F1

Net als bij andere sporten, is het bij het wedden op Formule 1 dat je wedt op de winnaar van een bepaalde Grand Prix. Als de eenvoudigste manier om op F1 te wedden, krijg je met regelrechte weddenschappen een verscheidenheid aan kansen voor de F1-coureurs die aan de race deelnemen. Als je nieuw bent in de formule 1 sport of nieuw bent met gokken op de sport, is dit waarschijnlijk de beste manier om mee te beginnen.

Als u een regelrechte weddenschap wilt plaatsen, selecteert u gewoon de kansen die Unibet België of Unibet Nederland te bieden heeft en voert u vervolgens het bedrag in dat u wilt inzetten. Zodra deze stap is voltooid, worden uw potentiële winsten weergegeven. Als de door jou gekozen coureur de race wint, win je de weddenschap.

Wedden op een eindpositie is een andere aantrekkelijke manier om met Unibet ronduit op F1 te wedden. Beperkt tot het opnemen van alleen de 3 mogelijke podiumplaatsen, of top 3 finishers, wanneer je gokt op F1, kies je welke coureur volgens jou zal eindigen op positie 1 tot 3.

Wedden op lange termijn Formule 1 

Markten voor het seizoen zijn een andere manier om een ​​weddenschap op F1 te plaatsen. In dat geval wed je op welk team het seizoen wint. Hoewel vergelijkbaar met gewone weddenschappen, is het grootste verschil tussen deze twee soorten weddenschappen dat je nu wedt op welk team of welke coureur het meeste aantal punten wint in een F1-seizoen.

Formule 1 – Live wedden

Als je geniet van de sensatie van live wedden op Formule 1. Vastberadenheid en snelle besluitvormingsvaardigheden zijn essentiële kenmerken van een succesvolle gokker. Met andere sporten zoals tennis, voetbal of basketbal kun je ver komen door vorm te bestuderen. Het verschil met weddenschappen tijdens het spel op F1 is dat je je oordeel over een race voortdurend opnieuw beoordeelt, soms in situaties met een complexe dynamiek. Je moet proberen om een ​​stap voor te zijn bij live wedden op Formule 1.

Tactische voordelen kunnen optreden wanneer een coureur zijn pitstop maakt, wat hij tijdens een race minstens één keer moet doen om banden te verwisselen. Inschatten wanneer dit kan gebeuren, is een geweldige methode om jezelf een voorsprong te geven tijdens het gokken op F1.

Commentatoren zijn een uiterst waardevolle informatiebron wanneer u naar F1 kijkt. Deze jongens zijn absolute experts in het veld en luisteren naar hen is een handige manier om race te volgen. Als je wilt zien wanneer een bepaalde coureur een pitstop gaat maken, kun je naar de informatie luisteren die afkomstig is van de radio’s van de coureurs.

Mocht u denken dat een formule 1 coureur op het verkeerde moment de pitstraat in gaat, dan kan dit een doorslaggevende factor zijn om niet op hen te wedden. Aan de andere kant van de medaille kan dit een geweldige kans zijn om de rivaal van die specifieke coureur in de race te steunen.

gokken formule 1

Formule 1 Kwalificerende weddenschappen

De kwalificatieprestaties van een coureur vóór de race zijn ook een krachtige indicator van hoe ze zullen presteren tijdens de race zelf. Kwalificatieraces worden gehouden op de zaterdag voor de race, waar elk team probeert de snelst mogelijke rondetijd neer te zetten, die op zijn beurt hun plaats op de startgrid bepaalt. Vaak over het hoofd gezien door spelers die wedden op Formule 1, dit is eigenlijk een integraal onderdeel van het raceweekend, soms net zo belangrijk als de daadwerkelijke race zelf.

Invloeden zoals het type circuit en hoe goed een auto presteert op een bepaald circuit, zijn ook componenten waarmee rekening moet worden gehouden tijdens het gokken. Tijdens de drie kwalificatiesessies proberen coureurs het afkappunt te vermijden en door te gaan naar de volgende etappe. Factoren waarmee rekening moet worden gehouden, zijn auto’s met de beste rijeigenschappen of prestaties tijdens rechte stukken, die kunnen bepalen welke coureur de snelste rondetijd haalt.

Je zou wedden op kwalificatieraces van de Formule 1 kunnen zien als een introductie of als warming-up voor de race zelf. Kwalificatietijden zijn iets waar alle mensen die regelmatig op F1 wedden, rekening mee houden. 

Starten met gokken op Formule 1?

Om te starten met wedden of gokken of Formule 1, dient u eerst een Unibet account aan te maken. Volg deze linknaar  Unibet België of Unibet Nederland om een account aan te maken. Vervolgens kunt u inloggen en navigeren naar de Formule 1 sectie. Daar ziet u de odds voor de volgende races waarop u kunt inzetten. 

Voor vragen over wedden op formule 1 kan je altijd mailen naar info@gokkeninbelgie.be