Unibet Open

De Unibet Open is het populairste live pokertoernooicircuit van Europa. Het aantal spelers groeit jaarlijks van amateurs tot professionals die strijden om prijzenpotten van tienduizenden euro’s. De events vinden plaats op enkele van de meest glamoureuze locaties van het Europa. In dit blog lees je alles over de Unibet Open. Zo kom je erachter hoe jij je kan kwalificeren en waarom deze events zo geliefd zijn bij het grote publiek. 

Unibet Open sinds 2007

In 2007 is de Unibet Open ontstaan. Dit event staat synoniem voor een geweldige pokerervaring. Pokeren op geweldige locaties door heel Europa (van Praag tot Malta, Dublin of de Algarve) zodat spelers de tijd hebben van hun leven. Unibet staat bekend om de gastvrijheid die geboden wordt. Onder andere door de speciale spelerslounge, welkomstdrankjes en het legendarische spelersfeest – evenals diverse nevenevenementen maken de Unibet Open elk jaar een waar succes. 

Unibet open

Hoeveel inleggeld heb ik nodig? 

Er is 1000 euro inleggeld benodigd om mee te doen aan de Unibet Open. Daarnaast kan jij je kwalificeren via de website (hierover later meer). 

Hoe lang duren de events gemiddeld?

De evenementen van de Unibet Open duren veelal 4 dagen en zijn meestal begrensd op 400 spelers. Elke dag vallen er spelers af tot op de laatste dag de finale is. 

Hoe kan ik me kwalificeren voor de Unibet Open?

Kwalificeren voor de Unibet Open kan via de website van Unibet. Registreer je eerst op Unibet België of Unibet Nederland  en schrijf je vervolgens in voor een kwalificatietoernooi. Als je dan bij een X aantal spelers terechtkomt, kwalificeer jij je voor het toernooi. Hierbij zit dan ook een gratis hotelovernachting. 

Mag je een vriend meenemen naar de Unibet Open?

Ja, als jij je via Unibet.be hebt gekwalificeerd voor het volledige pakket voor het toernooi. Wel zo leuk, 

Moet ik na kwalificatie zelf een hotel boeken?

Als jij een volledig pakket hebt gewonnen, wordt jou hotelkamer op jouw naam geboekt door Unibet voor de opgegeven datums (informatie wordt verstrekt). Als jij jouw verblijf wilt verlengen of wijzigen, moet je rechtstreeks contact opnemen met het Unibet open team

Als jij je zelf inschrijft voor het toernooi middels inschrijfgeld. Is het hotel niet inbegrepen. Deze zul je dan zelf moeten boeken. 

Unibet open registreren

Feesten bij de Unibet Open

De Unibet open staat bekend en is legendarisch vanwege de gastvrijheid en de entertainmentactiviteiten van spelers, waaronder welkomstdrankjes op dag 1A en de spelersavond op zaterdagavond. Daarnaast verwelkomt de de spelerslounge alle spelers tijdens het evenement. Kortom, de Unibet Open is een toffe ervaring voor elke poker en feest liefhebber. 

Deelnemen aan het volgende event?

Ook meedoen aan het volgende event van de Unibet Open in 2020? Registreer je dan nu in België of Nederland voor Unibet en speel mee met het kwalificatietoernooi mee.