Unibet geld storten

Als je je hebt geregistreerd, aangemeld en ingelogd kun je eindelijk geld gaan storten op Unibet zodat je kunt gaan gokken via een van de vele mogelijkheden die Unibet te bieden heeft. Storten op Unibet wordt vaak aangeduid als ‘deposit’ Dit is de Engelse vertaling van storten. Ook met het storten van geld zijn vele mogelijkheden aanwezig op Unibet. Daarom leggen wij van gokkeninbelgie.be jou uit wat deze mogelijkheden zijn.

Hoe kan ik geld storten op Unibet?

Zoals eerder genoemd kan je vele kanten op het met storten van geld op Unibet. Er bestaan oude mogelijkheden voor betaalmethodes maar ook hele nieuwe. Denk bijvoorbeeld aan de e-wallet mogelijkheden zoals Neteller, Paypal en Skrill. Maar ook Trustly is een optie op geld te storten. IDEAL was ook een optie om geld te storten maar is inmiddels verwijderd omdat het zich te veel zou richten op de Nederlandse markt. In Nederland is online gokken op dit moment namelijk nog verboden.

Er zijn vele verschillende methodes, om bij bookmaker Unibet te storten. De methodes zijn een goede mix uit traditionele en moderne betaalmethodes. Naast Visa en Mastercard is het ook mogelijk om met Neteller, Skrill, Webmoney, paysafecard of Trustly te storten. Let er wel op dat elke optie een eigen minimum en maximum stortingsbedrag heeft. Lees dus eerst de informatie voordat je een keuze maakt voor een van de betaalopties.  Ontzettend jammer, helaas heeft Unibet gen IDEAL meer.

storten geld

 

Unibet Bancontact

Bancontact is een van de meest gebruikte methodes. Deze methode is namelijk erg gebruiksvriendelijk

Minimum storting: €10,-
Maximum storting: €13.000,-
Kosten transactie: 0%
Stortingsduur: Direct

Ja, ik wil direct geld storten met Bancontact op Unibet België of op Unibet Nederland

Unibet Visa/Mastercard

Visa/Mastercard kan natuurlijk niet ontbreken als optie tot storten op Unibet. Het enige wat jij hoeft te doen is het kaartnummer van jou kaart in te voeren, de datum van verlopen en jou ‘security number’ die achterop de kaart vermeld staat.

Minimale storting: €10,-
Maximale storting: €13.000,-
Kosten transactie: €0,-
Stortingsduur: Direct

Klik hier om direct geld te storten met Visa/Mastercard op Unibet België of op Unibet Nederland

visa mastercard

 

Unibet PaysafeCard

Ook PaysafeCard behoort tot de mogelijkheden van storten op Unibet. Je hoeft hiervoor geen bankrekening of creditcard te gebruiken maar je maakt hier gebruik van een voucher. Deze vouchers zijn vaak te koop bij verkopers in de buurt of op internet. Leuk verjaardagscadeau om te vragen misschien?

Minimum storting: €10,-
Maximum storting: €1000,-
Kosten transactie: 3%
Stortingsduur: Direct

Overige mogelijkheden

Naast alle eerder genoemde opties kun je ook geld storten via Trustly, bankoverschrijving of Instant Banking. Dit zijn overschrijvingen die via je gewone bank gaan. Je komt dan de online omgeving van jouw bank waarna je direct kunt betalen en het geld ook direct zichtbaar is op jouw account. Bij bankoverschrijving zal het iets langer duren voordat het geld op jou Unibet account staat. Dit duurt namelijk 1 tot 3 werkdagen. Ja ik wil direct geld storten op Unibet, ga dan

Veelgestelde vragen

Is het moeilijk om geld te storten op Unibet?
Het is gemakkelijk om geld te storten op Unibet. Er zijn verschillende manieren waarop je geld kunt storten en je kunt kiezen uit een breed scala aan betaalmethoden. Een van de gemakkelijkste manieren om geld te storten is via iDEAL. Dit is een veilige en snelle manier om geld over te maken van je bankrekening naar je Unibet-account. Het enige dat je nodig hebt, is je bankpas en de iDEAL-gegevens van Unibet.

Kan je geld storten op Unibet via Creditcard?
Geld storten op Unibet kan via creditcard. Hierbij kun je kiezen uit verschillende kaarttypen zoals Visa of MasterCard. Het enige wat je hoeft te doen is je kaartgegevens invoeren op de website en het geld wordt binnen enkele seconden op je account gestort.

Kan je geld storten op Unibet via een e-wallet?
Als je liever niet je creditcard- of bankgegevens online invoert, kun je ervoor kiezen om te betalen via een e-wallet. Skrill of Neteller zijn bijvoorbeeld bekende e-wallets die je kunt gebruiken om geld over te maken naar je Unibet account. Deze vorm van betalen is erg populair omdat je niet je persoonlijke gegevens hoeft in te voeren op de website van Unibet.

Wat is het minimale stortbedrag?
Het minimale bedrag dat je kunt storten op Unibet is €10. Dit bedrag kan variëren afhankelijk van de betaalmethode die je kiest en de valuta van je account. Houd er rekening mee dat bij sommige betaalmethoden kosten in rekening worden gebracht voor het storten van geld op je account.