Unibet Tennis

Hoe te wedden op tennis via Unibet? We leggen je hoe hoe dit werkt en wat de mogelijkheden zijn op Unibet om jouw weddenschap af te sluiten voor een tenniswedstrijd. 

Unibet tennis – Het hele jaar door 

Tennistoernooien voor mannen als vrouwen worden het hele jaar door georganiseerd, met uitzondering van december. Kortom, veel mogelijkheden op Unibet om zowel te kijken als te wedden op tenniswedstrijden.

Live wedden op tennis

Tennis is een spel dat geschikt is voor live weddenschappen, vanwege het feit dat er regelmatig pauzes zijn tussen games en soms ook punten. Live wedden op tennis is populair bij doorgewinterde Unibet gokkers als een manier om kansen te gebruiken voor hun winst.

Deze kansen liggen er vooral voor herentennis op Unibet, waar de service cruciaal is voor het winnen van een wedstrijd. Omdat het tennis en het punten scoren bij mannen zo afhankelijk is van wie er moet serveren. Wie er serveert heeft een grotere kans om het punt te pakken. 

Fans van tennisweddenschappen op Unibet houden ervan om te gokken op het resultaat van games of zelfs op punten halverwege een game. Het vergt een beetje geluk en veel vaardigheid om te kunnen beoordelen of een speler de serve gaat breken.

Hoe starten met Unibet tennis?

Volg onderstaande stappen om te starten met Unibet tennis:
1: Meld je aan voor Unibet België of Unibet Nederland 
2: Log in en navigeer naar de tennissectie
3: Blader door de wedstrijden en selecteer de gewenste wedstrijd
4: Zet je weddenschap op een van de tientallen mogelijkheden (winnaar, uitslag, winnaar toernooi, live wedden, etc). 

Unibet tennis

Unibet Tennis – Live streaming en weddenschappen

Live streaming op Unibet verbindt je niet alleen direct met de tennis wedstrijd als het gebeurt, het stelt je ook in staat een betere voorspelling te doen wanneer je besluit om op een wedstrijd te wedden. Met Unibet kan jij er zeker van zijn dat de grootste en beste tennistoernooien wereldwijd worden uitgezonden en wedbaar zijn, zoals:

  • ATP
  • Wimbledon
  • WTA
  • Franse Open.
  • US Open
  • Roland Garros 
  • Australian open 

Factoren zoals het temperament van een speler, de huidige emotionele toestand, de hoeveelheid stress waar de speler al dan niet onder staat, zijn allemaal aspecten die van invloed kunnen zijn op hoe je inzet op het tennis via Unibet. .

Omdat tennis een internationale sport is, kun je Unibet livestreams vinden uit Azië, Australië, de Verenigde Staten of Zuid-Amerika, waardoor het de perfecte 24-uurs sport is om op te wedden.

Bezoek de live streaming pagina op Unibet België of Nederland om door de beschikbare tennissportevenementen te bladeren. Voor vragen over dit artikel kan je altijd mailen naar info@gokkeninbelgie.be.