Unibet Champions League

Op Unibet is wedden op de Champions League erg populair. In dit blog lees je alles over de mogelijkheden inzake gokken op de Champions League.

Champions League en Unibet

Wat is gokken op de Champions League via Unibet? De UEFA Champions League is de belangrijkste continentale clubvoetbalcompetitie in Europa. Het begon in 1955 (als de Europacup) en neemt de topteams van alle landen in de UEFA.

De winnaar van de Champions League gaat door naar de FIFA Club World Cup en speelt in de UEFA Super Cup. De FIFA Club World Cup bevat winnaars van de Champions Leagues van over de hele wereld, waaronder Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Azië, Afrika en Oceanië.

Populaire teams uit de Champions League waar veel op wordt gewed op Unibet zijn onder andere:
– FC Barcelona
– Real Madrid
– Manchester City
– Paris Saint Germain
– Ajax Amsterdam
– Juventus
– Bayern München
– Etc

In totaal doen er 32 verschillende clubs mee aan het hoofdtoernooi. Ook wedden op Unibet op de Champions League? Bezoek Unibet België of Unibet Nederland

unibet Champions League

Handig overzicht CL op Unibet

Op Unibet België of Unibet Nederlandheb je een handige overzichtspagina van de wedstrijden waarop gewed kan worden in de Champions League. Zo zie je direct welke wedstrijden er op welke datum worden gespeeld. Wat de odds zijn bij winst, verlies of gelijkspel en wat je kunt verdienen. Als je op een wedstrijd klikt kan je meer opties selecteren zoals:

  • Team X wint met 2 doelpunten verschil
  • Team Y Maakt het eerst doelpunt
  • Speler Z maakt een goal 
  • En zo zijn er nog tientallen Champions League opties waarop je kunt inzetten via Unibet. 

Unibet Champions League odds

In de Champions League zijn veel teams aan elkaar gewaagd. Daarom zitten de odds soms bij elkaar in de buurt. Dit maakt het kijken na een geplaatste inzet op Unibet erg spannend. 

Meer informatie over wedden op de Champions League?

Voor meer informatie over wedden op de Unibet Champions League wedstrijden kan je mailen naar info@gokkeninbelgie.be