Unibet contact

Unibet Mail

Heb je een korte vraag voor Unibet? Dan kan je deze gemakkelijk stellen via de mail. Het mail adres van Unibet is info-benl@unibetsupport.be. Vaak ontvang je meestal direct een mail ter bevestiging voor ontvangst. Mocht dit niet zo zijn check dan even je spammail! Voor een antwoord van Unibet kan het soms best een paar (werk)dagen duren. Jou vraag wordt namelijk eerst via de Unibet Customer Service doorgestuurd naar de juiste afdeling waar ze jou vraag gericht kunnen beantwoorden.

Unibet LiveChat

Op Unibet is er ook een mogelijkheid waarmee je direct een antwoord kan krijgen. Dit kan namelijk via de Live Chat van Unibet. Deze is iedere dag tussen 8:00 en 23:00 te bereiken. Let er wel op dat je vraag duidelijk geformuleerd moet zijn. Anders stuurt de LiveChat je namelijk al snel door naar de veelgestelde vragen (FAQ).

Direct naar helpcenter Unibet België of Unibet Nederland

contact unibet

Unibet Telefoon

Ook kan ik me voorstellen dat het toch fijner is om met een direct persoon te spreken over de telefoon. Deze mogelijkheid heeft Unibet gelukkig ook. Unibet is te bereiken via het nummer 080074408. Je wordt dan direct geholpen en dat ook in het Nederlands. Het is wel goed om te weten dat de telefonische lijn alleen beschikbaar is tussen 13:00 en 17:00.

Unibet FAQ

Naast bovenstaande mogelijkheden biedt Unibet ook een mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar je antwoord. Via het helpcenter kan je namelijk terecht bij de FAQ. Hierin staan de meest gestelde vragen die Unibet op deze plek al heeft beantwoord. Vele vragen die hier beantwoord worden gaan over cadeaus, uitbetalingen of bijvoorbeeld stortingen.