Unibet roulette

Unibet Roulette

In dit artikel zullen we je alles vertellen over wat Unibet roulette te bieden heeft. We vertellen wat Unibet roulette precies is, hoe het gespeeld wordt en hoe je unibet roulette het beste kunt spelen. Het kan namelijk best spannend zijn zo een roulette tafel. Heel veel nummers en mogelijkheden om geld in te zetten en je weet eigenlijk niet waar je goed aan doet.

Wat is Unibet roulette

Roulette betekent eigenlijk ‘klein rad’ in het Frans.
Roulette is een van de meest gespeelde en populaire spellen op Unibet. Naast dat het heel erg eenvoudig is om te spelen is het ook erg leuk. Unibet roulette is niets anders dan een geld inzetten op één of meerdere nummers. Ook kun je inzetten op kleuren rood of zwart, even of oneven of voor een getal tussen de 1 en 36. Ook de 0 is nog een mogelijkheid.

Het spel begint als het wiel een draai heeft gekregen in een bepaalde richting. Op deze manier gaat namelijk het kleine balletje draaien in het wiel van de Unibet roulette. Uiteindelijk valt de bal in een getal. Het nummer waarop de bal komt is het winnende getal.

roulette

 

Inzetten op Unibet roulette

We zetten de mogelijkheden tot inzetten voor je op een rijtje.
Er zijn namelijk zogenoemde ‘binnenzetten’ (de inzet die je op getallen zet). Maar ook buitenzetten (de inzet die je buiten te getallen in kan zetten).

Binnenzetten:

Enkel nummer: Je zet in op één getal. Dit doe je door geld (in de vorm van een fiche) te zetten op jouw getal die je gekozen hebt.
Split: Eén inzet op twee getallen die aan elkaar grenzen (horizontaal of verticaal). Dit doe je door een fiche op de lijn tussen deze twee getallen te zetten.
Straat: Inzet op 3 getallen op een bepaalde (vaak horizontale) lijn. Dit doe je door een fiche te plaatsen op het uiteinde van de drie getallen.
Vierkant: Inzet op 4 getallen die zoals genoemd een vierkant vormen. Dit doe je door een fiche te plaatsen op het middenstuk van de 4 getallen.
Zeslijn: Als laatste kun je ook nog inzetten op 6 getallen die aan elkaar grenzen. Als je in wilt zetten op 1 tot en met 6 zet je een fiche op de T-splitsing van de 1 en de 4.

Buitenzetten:

Kolominzet: Inzet op de verticale rijen. Deze bevinden zich links, in het midden en rechts. Als je een fiche plaatst in het vak aan de onderkant van de rij zet je op 12 nummers tegelijk in.
Dozijninzet: Inzet op 12 getallen in opeenvolgende rijen. Door een fiche te zetten op gebieden die staan aangeduid als 1e 12, 2e 12 of 3e 12.
Hoog of Laag: Je hebt de mogelijkheid om op lage getallen (1-18) te zetten of juist op de hoge nummers (19-36). Let wel: Hier zit dus geen 0 bij.
Zwart of Rood: Inzetten op een bepaalde kleur. Zwart of rood dus. In plaats van op een getal.
Even of Oneven: Inzetten op een even of oneven getal.

Ja, ik wil inzetten op Unibet Roulette op Unibet België of Unibet Nederland

Verschillende soorten Online roulette op Unibet

Unibet biedt meerdere mogelijkheden tot de roulette spellen. Zo is er de mogelijkheid om Europees of Amerikaans roulette te spelen. Hier zit namelijk een verschil in welke we zullen toelichten. Het Amerikaanse wiel heeft namelijk 2 nullen op de cilinder wat meer voordeel kan geven. Het wiel bevat dus niet alleen een 0 maar ook een 00. Deze vakken zijn beide groen.

Naast het verschil van Amerikaans roulette en Europees roulette heeft unibet ook nog andere soorten roulette zoals de ‘lightning roulette’:
Lightning roulette is als het ware een Europese roulette maar waar je de mogelijkheid hebt om tot 500x je inzet te winnen op één bepaald getal. De regels zijn bijna hetzelfde echter krijg je 29:1 betaald i.p.v. 35:1 dit alles in verband met de mogelijkheid tot multiplier. Deze multiplier wordt namelijk iedere beurt op een willekeurig getal gedaan. De multiplier varieert van 50x tot 500x.

gift-present-cadeau

Welkomstcadeaus 

Ben je nieuw op Unibet kijk dan goed naar de welkomstcadeau. Als je namelijk voor de eerste keer speelt staan er vaak mooie cadeaus klaar voor je. Echter heeft Unibet ook voor hun terugkomende spelers mooie cadeaus klaar staan op de promotiepagina.