Unibet Paypal

Paypal is een populaire methode om geld te storten / te betalen op Unibet. In dit blog lees je alles over de voordelen van deze betaalmethode en hoe jij geld kan storten op je Unibet account.  

Paypal op Unibet

Unibet en Paypal zijn overal op de wereld te gebruiken. Paypal is een van de bekendste wallets op de wereld. Hiermee kan je waar je ook bent, veilig betalen. Zo is het in webshops een van de meestgebruikte betaalsystemen ter wereld. In de casino wereld zie je ook steeds websites die Paypal betaling aanbieden, zo ook Unibet. 

Betalen met Paypal op Unibet

Ook op Unibet kan je dus eenvoudig gebruik maken van een Paypal account om te betalen. Hier zijn twee vereisten voor:

  1. Een Unibet Account – Klik hier om je aan te melden op Unibet België of Unibet Nederland
  2. Een Paypal Account – Klik hier om je aan te melden

Meer over Paypal

Op Paypal heb je een eigen e-wallet. Zo kan je nu in meer dan 200 landen online betalen. Je kan heel makkelijk een account aanmaken. Wat je nodig hebt is het volgende: 

  • Een e-mailadres
  • Een wachtwoord (een sterk wachtwoord) 
  • Persoonsgegevens (naam, achternaam, adres, etc). 

Na aanmelding kan jij een bestaande bankrekening aan je account koppelen. Paypal zal je rekening checken, waarna je account gereed is. Het bedrijf maakt gebruik van diverse methodes om je te identificeren en te beveiligen. Veiligheid gegarandeerd dus op Paypal, net als op Unibet eigenlijk. Als je een account hebt op Unibet en Paypal kan je eenvoudig geld storten naar je Unibet account. 

unibet paypal

Unibet geld ontvangen op Paypal 

Ander voordeel van de betaalmethode Paypal voor Unibet is dat je er ook geld op kunt ontvangen. Je hebt dus eigenlijk een echte bankrekening. Als jij geld hebt op je Paypal account, heb je diverse keuzes:

  • Geld laten staan op de rekening
  • Geld overschrijven naar de eigen bankrekening / creditcard 

Beiden gratis te gebruiken! 

Ander belangrijk voordeel: Paypal is gratis, er zijn geen extra verborgen kosten. Dit verklaart onder andere de populariteit van Paypal als methode om te betalen op Unibet. Aanmelden op Unibet is eveneens gratis, gokken of wedden kost natuurlijk wel inleggeld. 

Meer informatie over Unibet of Paypal?

Voor meer informatie over betalen met Paypal op Unibet, geld storten of andere vragen, kan je altijd mailen naar info@gokkeninbelgie.be. Daarnaast kan je op de Paypal website veel info vinden over deze methode en de veelgestelde vragen. Ook hebben we tientallen blogs geschreven vol info over Unibet gerelateerde onderwerpen.