Unibet wielrennen

Wielrennen behoort tot de populairste sporten om op te wedden op Unibet. In dit blog lees je meer over de mogelijkheden om te gokken op wielrennen via Unibet. 

Unibet wedden op wielrennen – mogelijkheden

Zo kan je wedden op alle grote wielrenwedstrijden op Unibet. Vanaf het begin van het seizoen in maart tot de laatste wedstrijden in september. Deze wedstrijden zijn verdeeld in klassiekers, eendaagswedstrijden, meerdaagse wedstrijden en grote rondes.  

Klassiekers op Unibet 

Alle grote klassiekers zijn toegevoegd aan de wielrennen pagina op Unibet:

  • Milaan – San Remo
  • De ronde van Vlaanderen
  • Paris – Roubaix

Maar ook de kleinere klassiekers zijn wedbaar. Als je de wielerkalender van de UCI erbij pakt weet je precies welke rondes eraan komen. De meeste van deze rondes worden ook toegevoegd aan de wedmogelijkheden op Unibet. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor wedden op wielrennen op Unibet? Volg de link naar  Unibet België of Unibet Nederland 

Unibet wielrennen

Wielrennen op Unibet – Grote rondes

Naast de eendaagse wielren wedstrijden is het ook mogelijk om op de grote rondes te wedden op Unibet. 

  • Tour de France – Ronde van Frankrijk. De bekendste wedstrijd ter wereld. 
  • De Giro D’italia – Ronde van Italië
  • La Vuelta – Ronde van Spanje

Tijdens de grote rondes is het mogelijk om dagelijks in te zetten op de ritwinnaar. Lees je altijd goed in, in de wielerblogs. Zo weet je wie er in vorm is, wie getipt wordt als winnaar voor de dag en wat de specialisaties van renners zijn. Andere tip is om niet een paar dagen vantevoren al in te zetten. Doe dit kort van tevoren zodat je zoveel mogelijk actuele informatie kunt lezen. 

Daarnaast kan je ook inzetten op de winnaar van de gele, rode of roze trui, berg truien’, sprint truien enzovoorts. Zeker als volger van wielrennen kan je via Unibet leuke weddenschappen zetten.

Unibet WK wielrennen 

Een van de populairste wielrennen wedstrijden op Unibet is het WK (wereldkampioenschap). Deze is altijd in september en kent veel kanshebbers, waardoor het bedrag dat je uitgekeerd krijgt al snel keer 10 gaat (als je het goed hebt dan). 

Unibet wielrennen cadeau

Als jij je voor het eerst registreert op Unibet om te gaan wedden op wielrennen. Kan je profiteren van een leuke welkomstcadeau. Deze verschilt per maand maar is zeker de moeite waard. Zo kan het zijn dat je als je X bedrag stort, je daarvoor datzelfde bedrag extra krijgt om te wedden. Andere cadeus die vaak voorkomen is dat je winst bij de eerste weddenschappen verdubbeld wordt. 

Klik op Unibet België of Unibet Nederland om te profiteren van de welkomstcadeau en start direct met wedden op Wielrennen op Unibet. 

Direct naar Unibet België

Direct naar Unibet Nederland