Unibet Aanmelden

Aanmelden op Unibet, hoe doe je dit? We geven je een stappenplan wat eenvoudig te volgen is. In enkele minuten is dit geregeld, is je account geopend en kan je aan de slag. Ook weet je na het lezen van dit blog met welke belangrijke algemene voorwaarden je rekening moet houden na het aanmelden op Unibet.

Stappenplan aanmelden op Unibet

Aanmelden op Unibet doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Ga naar de homepagina van Unibet België of Unibet Nederland
  2. Rechts bovenaan de homepagina klik je vervolgens op registreren.
  3. Je wordt nu doorgestuurd naar de pagina waar het formulier staat om je aan te melden. Hier vul je enkele persoonlijke informatie in.
  4. In de vervolgstap moet jij je adresgegevens invoeren.
  5. Nu is het tijd om een gebruikersnaam uit te kiezen + wachtwoord en beveiligingsvraag aan te maken.
  6. Laatste stap voor het aanmelden op Unibet is acceptatie van de algemene voorwaarden. Bovendien moet je bevestigen dat je voldoet aan de voorwaarde voor leeftijd. Optioneel kan je het vakje ‘Op de hoogte blijven van cadeus en promoties’, aanvinken. 
  7. Vergeet niet om jouw cadeau uit te kiezen en de cadeaucode te verkrijgen. Er zijn verschillende opties. Over deze cadeaus kan je op de site meer lezen.
  8. Klik nu op ‘Schrijf je in’ om de aanmelding te voltooien. 
  9. Je wordt nu doorverwezen naar de pagina waar je geld kan gaan storten. Als je jouw speelkrediet heb aangevuld kan je gelijk starten met spelen. Het aanmelden voor Unibet is gelukt.  

Unibet Aanmelden

Algemene voorwaarden aanmelden op Unibet

Er zijn een paar algemene voorwaarden waar jij je aan moet houden bij het aanmelden op Unibet België of Unibet Nederland.

Leeftijdsvoorwaarden Unibet

Zo is er een leeftijdsvoorwaarde waar je aan moet voldoen. Sportweddenschappen afsluiten mag vanaf 18 jaar. Pokeren en casinospellen mogen worden gespeeld vanaf 21 jaar.

Welkomstcadeaus

Om te genieten van de welkomstcadeaus voor spelers uit België, moet je woonachtig zijn in België. Het is verboden om een rekening op iemand anders zijn naam te openen. 

Eerlijke gegevens vermelden

Bij het aanmelden op Unibet is het zaak je om de juiste gegeven door te geven. Als je oneerlijke gegevens vermeldt, kan je account gesloten worden. Lees de algemene voorwaarden daarom goed door voor jij je account gaat openen. 

Meer informatie over aanmelden op Unibet?

Meer weten over het aanmelden op Unibet of andere gerelateerde vragen? Stuur dan een mail naar info@gokkeninbelgie.be. Ons team helpt je graag verder. Aanmelden op Unibet, ga