Unibet uitbetalen

Unibet uitbetalen

Uitbetalen bij unibet kan op verschillende manieren. Zo is er voor iedere optie een minimaal en maximaal bedrag en verschilt dit ook in de tijd waarin je daadwerkelijk je geld op de bank hebt. Wij van gokkeninbelgie.nl zullen alle manieren met je doornemen zodat het voor jou makkelijk en overzichtelijk wordt hoe je kan uitbetalen op unibet.

Trustly

Trustly is een van de meest gebruikte alternatieven voor bankoverschrijvingen via Unibet. Met Trustly kun je namelijk direct naar je bankrekening overboeken. Ook zijn er geen kosten verbonden aan deze transactie. Unibet geeft aan dat het 3 tot 5 werkdagen kan duren voordat het geld op jou rekening staat. Ook is er een maximumbedrag van €10.000,-

Minimale uitbetaling: €10,-
Maximale uitbetaling: €10.000,-
Tijdsduur: 3 tot 5 werkdagen
Transactiekosten: €0,-

Ja, ik wil direct uitbetalen via Trustly op Unibet België of Unibet Nederland

Mastercard, Visa

Bij unibet is ook de mogelijkheid (gewonnen) geld uit te laten betalen op de Mastercard of Visa. Het voordeel van deze manier van uitbetalen is dat je een groot bedrag per keer (€50,000, -) kan laten uitbetalen er ook geen kosten voor de transactie hoeft te worden betaald.

Minimale uitbetaling: €15,-
Maximale uitbetaling: €50,000, –
Tijdsduur: 1 tot 3 werkdagen
Transactiekosten: €0,-

Ja, ik wil direct uitbetalen via Mastercard/Visa op Unibet België of Unibet Nederland

geld online uitbetalen

Skrill/ Neteller/ Webmoney

Netteler, Skrill en webmoney zijn nog eens 3 mogelijkheden tot uitbetalen op unibet. Deze 3 mogelijkheden behoren tot de webmoney accounts. Even uitleggen… Webmoney is een soort elektronische portemonnee ook wel e-wallet genoemd. Mensen gebruiken dit tegenwoordig erg veel omdat ze het extra veilig vinden om te doen.

Minimale uitbetaling: €15,-
Maximale uitbetaling: €13.000,-
Tijdsduur: Minder dan 12 uur.
Transactiekosten: €0,-

Ja, ik wil direct uitbetalen via Skrill/ Neteller/ Webmoney op Unibet België of Unibet Nederland

Bankoverschrijving

Ook bankoverschrijving is mogelijk via Unibet. Het is een veel gebruikte manier om geld uit te laten betalen. Het grote voordeel van bankoverschrijving is dat er geen maximaal bedrag is. Ook zijn er geen kosten voor de transactie.

Minimum uitbetaling: € 15
Transactiekosten: 0%
Tijdsduur: 3-5 werkdagen

Ja, ik wil direct uitbetalen via Bankoverschrijving op Unibet België of Unibet Nederland

Direct Banking

Direct Banking is de 5de optie die Unibet uitbetalen te bieden heeft. Ook hier zijn geen kosten verbonden bij uitbetaling. Het maximale bedrag ligt op €100,000, –

Minimum uitbetaling: € 10

Maximum uitbetaling: € 100.000
Transactiekosten: 0%
Tijdsduur: 3-5 werkdagen

Geld uitbetalen, ga