Gokken op voetbal

In dit blog alles wat u moet weten over gokken op voetbal, voetbalweddenschappen, de vele voetbal markten en het vaak verwarrende aanbod aan kansen en weddenschappen

Voetbal gokken

Voetbal is de laatste jaren de meest populaire vorm van sport en gok weddenschappen. De industrie is zo gegroeid dat spelers op een hele reeks markten een weddenschap kunnen plaatsen, waarbij veel bookmakers speciale deals en concurrerende kansen bieden.

Het enorme aantal wedstrijden betekent dat duizenden spelers wedden op een groot aantal verschillende uitkomsten om te proberen de bookmakers te verslaan. In dit artikel laten we je daarom zien wat je moet weten over gokken op voetbalweddenschappen. 

Een korte inleiding over hoe voetbal weddenschappen werkt

Odds helpen de voetbal gokker om te bepalen hoe waarschijnlijk het is dat een specifieke voetbal uitslag zal plaatsvinden en wat hun potentiële winst zal zijn. Bookmakers geven de kansen en u beslist of u op die markt wilt gokken. Ze worden meestal weergegeven als breuken (bijvoorbeeld 2/1), maar kunnen soms worden weergegeven als decimalen (2,00) en u kunt beslissen welke u het liefst gebruikt. Als de uitkomst van een evenement 2/1 is en het wint, wint u € 2 voor elke € 1 voetbal weddenschap.

Volg deze link naar Unibet België of Unibet Nederland om het huidige Unibet voetbal aanbod en de odds om te gokken op voetbal te kijken. 

gokken voetbal

Hoe gokken op voetbal werkt

Elke week zijn er duizenden voetbalwedstrijden en markten om op te gokken. Bookmakers geven kansen over de waarschijnlijkheid van de uitkomst van een wedstrijd, inclusief het resultaat, het aantal hoekschoppen en kaarten, individuele doelpuntenmakers en meer.

Zodra de uitkomst van het evenement is bevestigd en uw weddenschap een winnaar is, wordt uw oorspronkelijke inzet plus de winst uit de odds uitbetaald.

Hieronder zullen we u door de meest populaire soorten weddenschappen om te gokken op voetbal leiden.

Match Inzet

De wedstrijd inzet is de eenvoudigste vorm van gokken op voetbal waarbij u het resultaat van de voetbalwedstrijd kiest. U kunt voetbal gokken op het thuisteam, het uitteam of gelijkspel. Onthoud dat de weddenschap is geplaatst voor de wedstrijd van 90 minuten. Als het spel na 90 minuten in een gelijkspel eindigt, is Draw de winnende weddenschap. Wedstrijdweddenschappen tellen niet mee voor extra tijd of strafschoppen.

Aziatische handicap weddenschap

Bij een Asian Handicap-weddenschap heeft u een een “handicap” die moet worden overwonnen. Elk team krijgt een + of een – op hun scorelijn. Er zijn slechts twee resultaten en als het spel in een gelijkspel eindigt, krijgt de gokker zijn inzet terug. Dit is een populaire vorm van gokken op voetbal omdat de kans op een gelijkspel waarschijnlijk is, en dus hebben gokkers de kans om hun inzet terug te winnen. Hier is een voorbeeld: Als je op Arsenal gokt op +1, win je als ze winnen met twee doelpunten. Je verliest als ze gelijkspelen of verliezen. Als Arsenal met één doelpunt wint, krijg je je inzet terug. Als u op Standard Luik wedt op +2, verliest u uw weddenschap als Luik met drie of meer doelpunten verliest. Als ze met twee doelpunten verliezen, krijg je je geld terug en als ze met één doelpunt verliezen, win je ook.

Europese handicap weddenschap

European Handicap is iets anders dan een Asian Handicap. U kunt bijvoorbeeld gokken dat het ene voetbal team wint, maar het andere team een ​​voordeel van één doelpunt geven om de kansen te vergroten. Je moet een doelpunt wegnemen of een doelpunt toevoegen aan de handicap-weddenschap die je hebt geplaatst. Hier is een voorbeeld:

Arsenal (-1)
Handicap raw (-1)
Standard Luik (+1)

Je moet één doelpunt wegnemen van elke Arsenal-score. Als u op Arsenal inzet en het resultaat is 2-0, dan is uw weddenschap een winnaar.

Als je op Arsenal wedt en het is 1-0, dan is je weddenschap een verliezer, want zodra de -1 handicap in aanmerking wordt genomen, is het resultaat 0-0.

Je moet één doelpunt wegnemen van wat het resultaat van de trekking ook is. Als u inzet op Draw en het resultaat is 1-1 of hoger, dan wint u uw weddenschap. Als u inzet op Draw en het resultaat is 0-0, dan is uw weddenschap een verliezer vanwege de handicap.

U moet één doelpunt toevoegen aan elke Standard Luik-score. Als het spel op 2-2 eindigt, win je nog steeds omdat Luik een voordeel van één doelpunt had. Als het resultaat 1-0 is voor Arsenal, is uw weddenschap een verliezer, aangezien het resultaat slechts 1-1 zou zijn met de +1 handicap.

Zo zijn er nog meer mogelijkheden voor gokken op Unibet voetbal bij Unibet België of Unibet Nederland

gokken op voetbal

Rust / Fulltime

U kunt gokken op het voetbal resultaat van de eerste helft en / of de tweede helft. U kunt voor één of beide helften wedden op het thuisteam, het uitteam of gelijkspel. Dit betekent dat u de tijd die nodig is om uw weddenschap te winnen, kunt terugbrengen tot 45 minuten. Deze optie is voor de meer gevorderde voetbalfan die voorkennis heeft om de teams aan te duiden die sterk of zwak beginnen of een wedstrijd sterk of zwak eindigen. Het kennen van de startopstellingen en of belangrijke spelers uitgerust of geblesseerd zijn, kan ook helpen bij het bepalen van deze weddenschap.

Dubbele kans

U kunt op twee van de drie uitkomsten van de voetbal wedstrijd gokken om uw kans om te winnen te vergroten. De combinaties zijn:

Thuisteam of loting
Uitploeg of gelijkspel
Thuisteam of uitteam

Als een van uw combinaties wint, wordt u uitbetaald. De odds zijn vaak lager dan alleen wedden op een wedstrijdresultaat, aangezien er meer kans is om te winnen, maar ze zijn goed voor voetbal gokkers die misschien een grotere kans willen om te winnen.

Accumulatoren

Accumulatoren behoren tot de meest populaire vormen van gokken op voetbal, aangezien u enorme uitbetalingen kunt winnen voor kleine inzetten. Een accumulator is meer dan vier selecties, terwijl twee selecties tweevoudig zijn en drie selecties drievoudig. Als je op een accumulator wedt, wed je op de uitkomst van meer dan één evenement. U gokt bijvoorbeeld op meer dan één voetbalwedstrijd en dit kunnen zoveel wedstrijden zijn als u wilt, waarbij de kansen toenemen naarmate er meer teams zijn en de kansen die u toevoegt hoger zijn. De inzet vermenigvuldigt zich voor verschillende accumulatoren. Een voorbeeld hiervan is het kiezen van vijf voetbalwedstrijden voor een accumulator en het selecteren van singles zou betekenen dat uw inzet x5 zou toenemen.

Gokken op de voetbal doelpuntenmaker

U kunt gokken op verschillende uitkomsten die te maken hebben met voetbal doelpuntenmakers. U kunt erop wedden dat een speler de eerste en laatste scorer is of op elk moment scoort. De kansen voor gokken op de eerste en laatste zijn meer dan scoren op elk moment, omdat dit minder waarschijnlijk is. Deze weddenschappen kunnen goed zijn als een bepaalde speler een goede vorm heeft of als een team veel beter is dan de ander en het waarschijnlijk wordt dat een speler zal scoren.

Scorecast / Score / Wincasts

Een Scorecast is waar je een doelpuntenmaker en het resultaat kunt raden. U kunt bijvoorbeeld gokken op de voetballer Mohamed Salah om te scoren en Liverpool om te winnen, of de juiste score te raden waarmee Liverpool zal winnen. Dit vergroot uw kansen omdat er niet meer dan één uitkomst moet worden bepaald. Sommige bookmakers laten je de doelpuntenmaker in een Scorecast kiezen als eerste, laatste of elk moment. Je kunt ook gewoon wedden op de score van een wedstrijd. U kiest het resultaat waarvan u denkt dat het zal gebeuren en indien correct, wint u uw weddenschap.

Meer en minder wedden

Bookmakers zullen de voetbal gokker een nummer geven en ze kunnen voorspellen dat het resultaat boven of onder dat nummer ligt. De meeste providers zullen 2.5 als basis gebruiken, wat betekent dat u in feite gokt op het feit of er meer dan drie goals of minder dan drie goals zullen zijn. De reden waarom er een .5 is, is dat er geen manier is voor een team om .5 van een doelpunt te scoren. Dit betekent dat er altijd een van de twee uitkomsten op de weddenschap zal zijn. De resultaten kunnen doelen, kaarten, hoeken en meer zijn bij sommige providers.

Vandaag gokken op voetbal?

Wil je zelf eens gokken op voetbal? Wij raden Unibet hiervoor aan. Ze bieden vaak de beste odds en de interface is gebruiksvriendelijk. Volg de onderstaande links om het huidige Unibet voetbal aanbod en de odds om te gokken op voetbal te kijken.