Unibet Bingo

Unibet Bingo

Omdat bingo online in de wereld steeds meer gespeeld wordt en daarmee dus ook steeds populairder wordt is het geen verassing dat dit ook op Unibet te spelen is. Bingo is een van de meest gespeelde en tevens ook gemakkelijke spellen ter wereld.
Om het nog makkelijker voor je te maken zullen wij van gokkeninbelgie.be toch een uitleg geven om jou maximaal voor te bereiden op het spelen van bingo op Unibet België of Unibet Nederland

bingo unibet
Uitleg Unibet Bingo

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je jezelf eerst aanmeldt op Unibet. Heb je dit nog niet gedaan? Kijk dan even op onze aanmeld pagina voor een duidelijk overzicht van hoe je dit moet doen. Na het aanmelden kun je je registreren bij Unibet Bingo. Na het voltooien van je registratie krijg je direct één of meer bingokaarten met bijbehorende nummers.

Iedere kaart heeft nummers tussen de 1 en de 90. Het enige wat jij als speler hoeft te doen is ervoor te zorgen dat de bingonummers overeenkomen met de nummers op jou kaart.  Je hoeft hier verder zelf niets voor te doen. 0 inspanning dus.  Als vervolgens het gewenste nummerpatroon is bereikt, win je het bingospel. Ook de nummers op jou kaart worden automatisch gemarkeerd zodat je geen getal hoeft te missen!

Vrienden maken op Unibet Bingo

Wat nieuw is in dit speltype is dat er tijdens het spelen van Unibet bingo de kans is om tijdens het spelen vrienden te maken d.m.v. de chatruimtes. Je kunt dus een praatje maken met andere mensen die op dat moment ook Unibet bingo aan het spelen zijn. Hier kun je bijvoorbeeld ook om tips en suggesties vragen bij andere (ervaren) spelers.